Valikko Sulje

Wisconsin ja PDPW seminaari 16-22.3.2020

Wisconsinin maitoyrittäjät järjestävät vuosittaisen seminaarinsa maaliskuun puolessa välissä. Tapahtuma on kaksi päiväinen ja kerää yhteen tuhansia maidontuottajia erittäin laajalta alueelta. Tuottajia on ympäri Yhdysvaltoja ja myös Euroopasta. Seminaareissa on erittäin monipuolinen ohjelmisto.  Täältä löytyy linkki kevään 2019 ohjelmaan.

Ensi kevään seminaari ohjelma julkaistaan myöhemmin, täältä löytyy kuitenkin jo tietoa seminaarista.

Jotta matka ei mene pelkästään seminaariksi, matkan toinen osa koostuu tilavierailuista. Teemme yhteensä 10–13 tilavierailua erittäin monipuolisiin tilakohteisiin Wisconsinissa. Matkalla jää myös hieman aikaa ostoksille ja lopullinen ohjelma muokataa osallistujien toiveiden mukaan.

Ilmoittautuminen!

Lisätietoja Sampsa, sampsa.husu@gmail.com tai p.0400 601 513.

Maamess Viron Tartossa 04/2020

Maamess maa- ja metsätalousmessut Viron Tartossa ovat muodostuneet kevään avaukseksi myös Suomalaisille. Ajankohta on sopiva juuri ennen kevätkiireitä. Maamess on monipuolinen ja mielenkiintoinen messutapahtuma, joka on vuosittain kasvanut. Nähtävää on runsaasti perinteisen maatalouden sektorilta ja esillä on myös runsaasti metsätalouteen ja puutarhaviljelyyn keskittyviä osastoja. Messuilla on erityisesti esillä Viron maatalous- ja metsäkonetuotantoa.

Vaikka näyttely on kasvanut, on se vieläkin ”ihmisen” kokoinen näyttely. Päivän aikana on mahdollista tavoittaa kaikki kiinnostavat näyttelyasettajat. Matkaamme sisältyy myös vierailu maatalouskohteissa. Matkan aikana käsitellään myös maatalouden tulevaisuuden kehitysnäkymiä ja matkakokemuksia Suomesta sekä maailmalla.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla veikko@husu.fi tai puhelimitse p.050 300 5037.

Sinun matkasi?

Vuosien varrella olemme räätälöineet useille yhteistyökumppaneille heille sopivan matkan. Kohteena ovat olleet esimerkiksi Sveitsi , Itävalta, Saksa, Viro, Ruotsi, Tanska, Kanada ja Yhdysvallat. Mikäli olet kiinnostunut juuri sinulle suunnitellusta matkasta ota meihin yhteyttä sähköpostilla.