Valikko Sulje

Maamess Viron Tartossa 04/2020

Maamess maa- ja metsätalousmessut Viron Tartossa ovat muodostuneet kevään avaukseksi myös Suomalaisille. Ajankohta on sopiva juuri ennen kevätkiireitä. Maamess on monipuolinen ja mielenkiintoinen messutapahtuma, joka on vuosittain kasvanut. Nähtävää on runsaasti perinteisen maatalouden sektorilta ja esillä on myös runsaasti metsätalouteen ja puutarhaviljelyyn keskittyviä osastoja. Messuilla on erityisesti esillä Viron maatalous- ja metsäkonetuotantoa.

Vaikka näyttely on kasvanut, on se vieläkin ”ihmisen” kokoinen näyttely. Päivän aikana on mahdollista tavoittaa kaikki kiinnostavat näyttelyasettajat. Matkaamme sisältyy myös vierailu maatalouskohteissa. Matkan aikana käsitellään myös maatalouden tulevaisuuden kehitysnäkymiä ja matkakokemuksia Suomesta sekä maailmalla.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla veikko@husu.fi tai puhelimitse p.050 300 5037.

Venäjä 5-7.7.2020

Venäjän maatalous on kehittynyt ja noussut viime vuosina erittäin voimakkaasti. Kesällä 2020 suunnittelemme tällä hetkellä maatalous aiheista matkaa Venäjälle, heti Mikkelin Farmari näyttelyn jälkeen. Matkan kesto on noin 3 vuorokautta ja suunniteltu ajankohta on 5-7.7.2020.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla veikko@husu.fi tai puhelimitse p.050 300 5037.

Eurothier 11/2020

Saksan Eurothier on tänä vuonna viikolla 47 eli 17-20.11.2020. Matka koostuu kahdesta näyttely päivästä ja vierailuista.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla veikko@husu.fi tai puhelimitse p.050 300 5037.

Japani 2121

Japani on erittäin omavarainen maatalouden suhteen. Japanin maidontuotanto on tila-rakenteen osalta hyvin samantyyppistä kuin meillä suomessa. Japanista löytyy erittäin hyvin johdettuja ja kehittyviä maatiloja. Omat erityispiirtensä tuo tietenkin kulttuuri ja maisemat.

Suunnittelemme tällä hetkellä Japanin maidontuotantoon keskittyvää matkaa vuodelle 2121, ajankohta on joko kevät tai myöhäinen syksy. Ohjelma koostuu tila vierailuista ja tutustumisesta maahan sekä sen kulttuuriin. Arvioitu matkan kesto on 7-8 päivää.

Mikäli olet kiinnostunut tästä matkasta lisätietoja saa Sampsalta, sampsa@husu.fi tai p.0400 601 513.

Sinun matkasi?

Vuosien varrella olemme räätälöineet useille yhteistyökumppaneille heille sopivan matkan. Kohteena ovat olleet esimerkiksi Sveitsi , Itävalta, Saksa, Viro, Ruotsi, Tanska, Kanada ja Yhdysvallat. Mikäli olet kiinnostunut juuri sinulle suunnitellusta matkasta ota meihin yhteyttä sähköpostilla.